Παραδοσιακά την 25η Μαρτίου τρώμε μπακαλιάρο με σκορδαλιά. Πρόκειται για ένα έθιμο που καθιερώθηκε ως το ψάρι που θα μας δώσει δύναμη για να συνεχίσ...
Η ιδανική θερμοκρασία για να απολαύσετε ένα single malt είναι οι 15°c ένα περιβάλλον που θυμίζει περισσότερο ένα σαλόνι στη Σκωτία παρά ένα δωμάτιο ...
Το 2009 ξεκινήσαμε να βυθίζουμε στη θάλασσα, ανοικτά από το Καμάρι,
450 με 500 φιάλες «ΘΑΛΑΣΣΙΤΗ» από την κάθε εσοδεία. Εκεί κάτω, σε ιδανικές συνθή...
Σας ευχόμαστε καλό Πάσχα επιλέγοντας για εσάς προτάσεις από το κτήμα Λαντίδη για να συνοδεύσουν το τραπέζι σας
όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα, την Ανάσταση ...
Προτάσεις για ιδανικούς συνδυασμούς.
Τα Αυγοτάραχο Τρικαλινός, είναι μια σπουδαία γαστρονομική δημιουργία που κλείνει μέσα της μια πολυεπίπεδη παλέτ...
Σας περιμένουμε την Παρασκευή 22-12 και ώρα 6,00 μ.μ να δοκιμάσουμε μαζί κρασιά από το κτήμα θεόπετρα καθώς και το μοναδικό παλαιωμένο τσίπουρο DARK...
Το Beaujolais του Georges Duboeuf στο Παντός... Ποτού!Όπως κάθε χρόνο την τρίτη Πέμπτη του Νοεμβρίου (στις 16 για φέτος) το Beaujolais του Georges Du...