Από 2 Αυγούστου έως 23 Αυγούστου το ωράριο του καταστήματος θα διαμορφωθεί ως εξής: Δευτέρα – Σάββατο ανοιχτά από 11 το πρωί έως 9 το βράδυ. 15 Αυγούστου – 17 Αυγούστου ΚΛΕΙΣΤΑ. Κυριακές ΚΛΕΙΣΤΑ.

Προτάσεις για τη Καθαρά Δευτέρα

Δημοσιεύθηκε από ppadmin 16/02/2018 0 Σχόλια

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ

 

Οι ξεχωριστές λιχουδιές αυτής της ημέρας που φωνάζουν Ελλάδα πρέπει να συνοδεύονται από το κατάλληλο κρασί, τσίπουρο ή ούζο που θα τις αναδείξει ακόμη περισσότερο

 

 

 

 

 

 

 

ΑΣΥΡΤΙΚΟ ΒΑΣΑΛΝΤΗΣ. Εκτρηκτικό και γεμάτο. Αρώματα φρούτων με ορικτό χαρακτήρα, λίγη λιπαρότητα, τονισμένη οξύτητακαι αλμυρή μακρά επίγευση. Ο απόλυτος συνδυασμός με τα πάση φύσεως όστρακα και όχι μόνο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΡΕΤΣΙΝΑ ΚΕΧΡΗΣ "ΤΟ ΔΑΚΤΥ ΤΟΥ ΠΕΥΚΟΥ". Υψηλής ποιότητας ρετσίνα από ασύρτικο. Εκρητικά φρουτώδες, έντονης μεταλλικότητας με ισορροπημένη οξύτητα και εντυπωσιακή επίγευση μεγάλης διάρκειας. Με φρέσκα κυδώνια, γιαλιστερές και στρείδια, θα μας οδηγήσει σε γευστικό παράδεισο ταιριάσματος κρασιού και φαγητού. Ταιριάζει υπέροχα με όλα τα τηχανιτα θαλασσινά.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΜΑΛΑΓΟΥΖΙΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΕΙΟΥ. Χρώμα λευκοκίτρινο με αρώματα ώριμων φρούτων. Στο στόμα είναι πλούσια με όγκο και τραγανή οξύτητα. Θα συνοδεύσει ιδανικά όλες τις σαλάτες αλλά και τα μη τηγανισμένα θαλασσινά/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΒΑΣΙΛΙΑ. Για όσους λατρεύουν τα αποστάγματα αυτή τη μέρα. Ένα από τα καλύτερα πολυποικιλιακά τσίπουρα διπλής αποστάξης χωρίς γλυκάνισο. Παράγεται στο αποστακτήριο του Ευσταθίου Σιδηρα στην Αράχωβα. Το αποτέλεσμα στο ποτήρι είναι λεπτό και διακριτικό, αρώματα μάραθου ζεστή αίσθηση του αλκοόλ και ισορροπημένη γεύση. Θα συνοδεύσει άριστα οτιδήποτε σερβιριστεί στο καθαροδευτεριάτικο τραπέζι.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΟΥΖΟ ΠΙΤΣΙΛΑΔΗ. Ούζο μοναδικής ποιότητας από 100% απόσταγμα. Αρώματα γλυκάνισου και απαλή γλυκιά γεύση. Πιείτε το με ότι βρείτε στο τραπέζι. Ακόμη και με τον χαλβά.

Διαβάστε επίσης
Beaujolais 2019

Beaujolais 2019

ppadmin 14/11/2018 0
  BEAUJOLAIS NOUVEAU Παραγωγός: Vignerons de Bel Air  Κατηγορία: A.O.C. BeaujolaisΠοικιλία: Gamay Εδώ και πάνω από 50 χρόνια, η τρίτη Πέμπτη του Νοέμβ...
Διαβάστε περισσότερα
Θαλασσίτης ο βυθισμένος

Θαλασσίτης ο βυθισμένος

ppadmin 08/10/2018 0
  Το 2009 ξεκινήσαμε να βυθίζουμε στη θάλασσα, ανοικτά από το Καμάρι, 450 με 500 φιάλες «ΘΑΛΑΣΣΙΤΗ» από την κάθε εσοδεία. Εκεί κάτω, σε ιδανικές συνθή...
Διαβάστε περισσότερα
Συμβουλές για single malts

Συμβουλές για single malts

ppadmin 23/07/2018 0
  Η ιδανική θερμοκρασία για να απολαύσετε ένα single malt είναι οι 15°c ένα περιβάλλον που θυμίζει περισσότερο ένα σαλόνι στη Σκωτία παρά ένα δωμάτιο ...
Διαβάστε περισσότερα
Αυγοτάραχο Τρικαλινός και οινοπνευματώδη

Αυγοτάραχο Τρικαλινός και οινοπνευματώδη

ppadmin 22/07/2018 0
  Προτάσεις για ιδανικούς συνδυασμούς. Τα Αυγοτάραχο Τρικαλινός, είναι μια σπουδαία γαστρονομική δημιουργία που κλείνει μέσα της μια πολυεπίπεδη παλέτ...
Διαβάστε περισσότερα
Beaujolais Nouveau Bel'Air

Beaujolais Nouveau Bel'Air

ppadmin 21/07/2018 0
  Το Beaujolais Nouveau στο Παντός... Ποτού! Εδώ και πάνω από 50 χρόνια, η τρίτη Πέμπτη του Νοέμβρη είναι γιορτή που ξεκινά στη Γαλλία και απλώνεται ...
Διαβάστε περισσότερα
Τι πίνουμε στο Αναστάσιμο Τραπέζι;

Τι πίνουμε στο Αναστάσιμο Τραπέζι;

ppadmin 29/03/2018 0
  Η μαγειρίτσα είναι το παραδοσιακό φαγητό για το βράδυ της Ανάστασης. Τα μεθυστικά μυρωδικά καθώς και το αυγολέμονο, μας προτρέπουν να διαλέξουμε ένα...
Διαβάστε περισσότερα
Προτάσεις για τη Καθαρά Δευτέρα

Προτάσεις για τη Καθαρά Δευτέρα

ppadmin 16/02/2018 0
ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ Οι ξεχωριστές λιχουδιές αυτής της ημέρας που φωνάζουν Ελλάδα πρέπει να συνοδεύονται από το κατάλλ...
Διαβάστε περισσότερα