Τρόποι αποστολής

Η κάβα παρέχει δυο τρόπους παραλαβής της παραγγελίας σας:


1) Αποστολή στον χώρο σας.
Ο πιο συνηθισμένος τρόπος παραλαβής των προϊόντων  μας είναι η αποστολή στον χώρο σας. 

Η αποστολή γίνεται με courier , με δικά μας οχήματα ή με μεταφορική εταιρεία. Ο χρόνος παράδοσης διαρκεί μια έως δύο εργάσιμες μέρες εντός Αττικής. Ωστόσο , στην πλειοψηφία των περιπτώσεων θα παραλάβετε την παραγγελία σας την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την ημέρα ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας. Για παραγγελίες εκτός Αττικής ο εκτιμούμενος χρόνος παράδοσης είναι δυο έως πέντε ημέρες.


·         Κόστος Αποστολής:

Για να υπολογίσετε ακριβώς τα έξοδα αποστολής το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συμπληρώσετε ορισμένα  στοιχεία όπως οδό , αριθμό , περιοχή , Τ.Κ.


2) Παραλαβή από το κατάστημα.
Στην ολοκλήρωση της παραγγελίας σας έχετε πάντα την δυνατότητα να επιλέξετε να παραλάβετε μόνοι σας την παραγγελία σας από το κατάστημά μας χωρίς επιβάρυνση μεταφορικών .Αυτό φυσικά ισχύει για ως βρίσκονται εντός Αττικής ή είναι περαστικοί της περιοχής μας. Η Κάβα μας βρίσκεται στην διεύθυνση Τριφυλίας 83  στην περιοχή των Αμπελοκήπων και είμαστε ανοιχτά κάθε μέρα.

·         Σημαντική Προϋπόθεση, η επικοινωνία μαζί μας στο τηλέφωνο του καταστήματος : 2106929689 , πριν την έλευσή σας στο κατάστημά μας.

·         Δώρα: Τι ισχύει για την αποστολή και παράδοση των συσκευασιών και καλαθιών δώρου.

Τα δώρα και η παράδοσή  τους θέλουν περαιτέρω φροντίδα , ώστε να φτάσουν στον  σωστό χρόνο και όπως πρέπει στον παραλήπτη. Για τον λόγο αυτό τα δώρα για online παραγγελίες είναι όλα συσκευασμένα σε κλειστά κουτιά που θα αντέξουν στην μεταφορά και θα φτάσουν στον προορισμό τους με ασφάλεια. Για καλάθια και ανοικτές συσκευασίες μπορείτε να επισκεφτείτε το κατάστημά μας όπου έχετε την δυνατότητα να εξυπηρετηθείτε με πολλές προτάσεις συσκευασιών.


Χρέωση για την μεταφορά δώρων :

Α)0-15 Ευρώ για παραδόσεις εντός Αττικής ( Με βάση την απόσταση από το κατάστημα)

Β) 10 Ευρώ για παραδώσεις στη Χερσαία Ελλάδα

Γ) 15 Ευρώ για Νησιωτική Ελλάδα

Δ) 20 Ευρώ για δυσπρόσιτες περιοχές