Τι πίνουμε στο Αναστάσιμο Τραπέζι;

Δημοσιεύθηκε από ppadmin 01/04/2023 0 Σχόλια

 

 

Η μαγειρίτσα είναι το παραδοσιακό φαγητό για το βράδυ της Ανάστασης.

Τα μεθυστικά μυρωδικά καθώς και το αυγολέμονο, μας προτρέπουν να διαλέξουμε ένα λευκό αρωματικό κρασί με έντονη οξύτητα.

Στην περίπτωση που δεν αγαπάτε το λευκό κτασί, το ροζέ είναι μια πολύ ωραία εναλλακτική. Προτιμήστε ένα ροζέ από Αγιωργίτικο ή Ξινόμαυρο. 

 

 

Προτάσεις Λευκών κρασιών

 

 

Προτάσεις Ροζέ Κρασιών

 

 

Διαβάστε επίσης
Beaujolais 2024

Beaujolais 2024

ppadmin 12/11/2024 0
   Όπως κάθε χρόνο το διάσημο κρασί Beaujolais είναι και πάλι κοντά μας από 21/11 Beaujolais Nouveau est Arriveé!! ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΑΠΟ 21/11/2024 Beaujolais...
Διαβάστε περισσότερα
Γνωρίστε τα διάφορα είδη σάκε

Γνωρίστε τα διάφορα είδη σάκε

ppadmin 06/10/2023 0
  Το Sake, ως ποτό, άρχιζε να γίνεται αρκετά δημοφιλές τα τελευταία χρόνια και να σερβίρεται σχεδόν σε όλους τους τύπους των ιδιαίτερων εστιατορίων κα...
Διαβάστε περισσότερα
Τσίπουρο με σοκολάτα

Τσίπουρο με σοκολάτα

ppadmin 05/10/2023 0
    Συνδυάζουμε το τσίπουρο με την σοκολάτα  Υπάρχει καλύτερος τρόπος για να κλείσουμε ένα δείπνο από το να απολαύσουμε ένα ποτήρι εκλεκτό τσίπουρο κα...
Διαβάστε περισσότερα
Αυγοτάραχο Τρικαλινός και οινοπνευματώδη

Αυγοτάραχο Τρικαλινός και οινοπνευματώδη

ppadmin 04/10/2023 0
  Προτάσεις για ιδανικούς συνδυασμούς. Τα Αυγοτάραχο Τρικαλινός, είναι μια σπουδαία γαστρονομική δημιουργία που κλείνει μέσα της μια πολυεπίπεδη παλέτ...
Διαβάστε περισσότερα