Τι πίνουμε στο Αναστάσιμο Τραπέζι;

Δημοσιεύθηκε από ppadmin 01/04/2023 0 Σχόλια

 

 

Η μαγειρίτσα είναι το παραδοσιακό φαγητό για το βράδυ της Ανάστασης.

Τα μεθυστικά μυρωδικά καθώς και το αυγολέμονο, μας προτρέπουν να διαλέξουμε ένα λευκό αρωματικό κρασί με έντονη οξύτητα.

Στην περίπτωση που δεν αγαπάτε το λευκό κτασί, το ροζέ είναι μια πολύ ωραία εναλλακτική. Προτιμήστε ένα ροζέ από Αγιωργίτικο ή Ξινόμαυρο. 

 

 

Προτάσεις Λευκών κρασιών

 

 

Προτάσεις Ροζέ Κρασιών

 

 

Διαβάστε επίσης
Γνωρίστε τα διάφορα είδη σάκε

Γνωρίστε τα διάφορα είδη σάκε

ppadmin 11/10/2025 0
  Το Sake, ως ποτό, άρχιζε να γίνεται αρκετά δημοφιλές τα τελευταία χρόνια και να σερβίρεται σχεδόν σε όλους τους τύπους των ιδιαίτερων εστιατορίων κα...
Διαβάστε περισσότερα
Τσίπουρο με σοκολάτα

Τσίπουρο με σοκολάτα

ppadmin 10/10/2025 0
    Συνδυάζουμε το τσίπουρο με την σοκολάτα  Υπάρχει καλύτερος τρόπος για να κλείσουμε ένα δείπνο από το να απολαύσουμε ένα ποτήρι εκλεκτό τσίπουρο κα...
Διαβάστε περισσότερα
Συμβουλές για single malts

Συμβουλές για single malts

ppadmin 09/10/2025 0
  Η ιδανική θερμοκρασία για να απολαύσετε ένα single malt είναι οι 15°c ένα περιβάλλον που θυμίζει περισσότερο ένα σαλόνι στη Σκωτία παρά ένα δωμάτιο ...
Διαβάστε περισσότερα
Αυγοτάραχο Τρικαλινός και οινοπνευματώδη

Αυγοτάραχο Τρικαλινός και οινοπνευματώδη

ppadmin 08/10/2025 0
  Προτάσεις για ιδανικούς συνδυασμούς. Τα Αυγοτάραχο Τρικαλινός, είναι μια σπουδαία γαστρονομική δημιουργία που κλείνει μέσα της μια πολυεπίπεδη παλέτ...
Διαβάστε περισσότερα