Τι πίνουμε στο Αναστάσιμο Τραπέζι;
Η μαγειρίτσα είναι το παραδοσιακό φαγητό για το βράδυ της Ανάστασης.
Τα μεθυστικά μυρωδικά καθώς και το αυγολέμονο, μας προτρέπουν να διαλέξουμε ένα λευκό αρωματικό κρασί με έντονη οξύτητα.
Στην περίπτωση που δεν αγαπάτε το λευκό κτασί, το ροζέ είναι μια πολύ ωραία εναλλακτική. Προτιμήστε ένα ροζέ από Αγιωργίτικο ή Ξινόμαυρο.
Προτάσεις Λευκών κρασιών
Προτάσεις Ροζέ Κρασιών
Διαβάστε επίσης
Το Sake, ως ποτό, άρχιζε να γίνεται αρκετά δημοφιλές τα τελευταία χρόνια και να σερβίρεται σχεδόν σε όλους τους τύπους των ιδιαίτερων εστιατορίων κα...
Συνδυάζουμε το τσίπουρο με την σοκολάτα Υπάρχει καλύτερος τρόπος για να κλείσουμε ένα δείπνο από το να απολαύσουμε ένα ποτήρι εκλεκτό τσίπουρο κα...
Η ιδανική θερμοκρασία για να απολαύσετε ένα single malt είναι οι 15°c ένα περιβάλλον που θυμίζει περισσότερο ένα σαλόνι στη Σκωτία παρά ένα δωμάτιο ...
Προτάσεις για ιδανικούς συνδυασμούς.
Τα Αυγοτάραχο Τρικαλινός, είναι μια σπουδαία γαστρονομική δημιουργία που κλείνει μέσα της μια πολυεπίπεδη παλέτ...