-
Το καλάθι αγορών είναι άδειο!
Το Πασχαλινό τραπέζι περιλαμβάνει, ως γνωστόν, πολλών ειδών γεύσεις: από πίτες και αυγά μέχρι κοκορέτσι και αρνί. Για τους λάτρεις των ερυθρών κρασιών, ένα κρασί από τη Βόρεια Ελλάδα θα σας χαρίσει οξύτητα και τανίνες που θα αντιμετωπίσουν το λίπος και τις πρωτεΐνες του κρέατος.
Το Ξινόμαυρο, με την δυναμική του οξύτητα, το βαθύ πορφυρό χρώμα, τα αρώματα μπαχαρικών και ώριμων φρούτων, τις έντονες τανίνες και την πικάντικη επίγευση, θα δώσει γευστικό και αρωματικό πλούτο στο εορταστικό σας τραπέζι. Ιδανική πρόταση:
Αν πάλι σας αρέσει το λευκό κρασί μπορείτε να βγείτε από τα στερεότυπα και να απολαύσετε με το αρνάκι μια καλή Σαντορίνη, ένα Ασύρτικο. Η οξύτητά του θα εξουδετερώσει τη λιπαρότητα του αρνιού και ο πλούσιος όγκος θα ανταπεξέλθει στις πρωτεΐνες του.
Η Σαντορίνη Αργυρού είναι από τις καλύτερες επιλογές που μπορείτε να κάνετε.
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!