Από 2 Αυγούστου έως 23 Αυγούστου το ωράριο του καταστήματος θα διαμορφωθεί ως εξής: Δευτέρα – Σάββατο ανοιχτά από 11 το πρωί έως 9 το βράδυ. 15 Αυγούστου – 17 Αυγούστου ΚΛΕΙΣΤΑ. Κυριακές ΚΛΕΙΣΤΑ.

Θαλασσίτης ο βυθισμένος

Δημοσιεύθηκε από ppadmin 08/10/2018 0 Σχόλια

 

 

Το 2009 ξεκινήσαμε να βυθίζουμε στη θάλασσα, ανοικτά από το Καμάρι,
450 με 500 φιάλες «ΘΑΛΑΣΣΙΤΗ» από την κάθε εσοδεία. Εκεί κάτω, σε ιδανικές συνθήκες σταθερής θερμοκρασίας, αφήνονται να παλαιώσουν μακριά από το φως & το οξυγόνο.

Οι συνθήκες δύσκολες και πολλές φορές αντίξοες. Από την πρώτη εσοδεία ανασύρθηκαν σώες μονάχα 3 από τις 450 φιάλες που είχαν βυθιστεί, από αυτή του 2010 & 2011 επέζησαν 258 & 141 αντίστοιχα ενώ από την εσοδεία 2012 & 2013 από ένα σύνολο 1050 φιαλών, ανασύραμε μόλις 37.
Οι καταιγίδες δεν φέρθηκαν ευγενικά στο υποβρύχιο κελάρι.

Τις μεγάλες ιδέες όμως δεν τις τρομάζουν οι καταιγίδες! Έτσι μετά από συνεχή βελτίωση της διαδικασίας, φέτος ανεβάσαμε στην επιφάνεια 456 φιάλες της εσοδείας του 2014! Το αντιμετωπίσαμε σαν μεγάλη επιτυχία.

Όπως σε κάθε προηγούμενη εσοδεία, το αποτέλεσμα της 4ετούς παραμονής στο υγρό κελάρι είναι εντυπωσιακό. Η γεύση του έχει μαλακώσει παραπέμποντας σε ένα εξελιγμένο κρασί ενώ αντίθετα το χρώμα του δείχνει ακόμα μια απατηλή νιότη.

Από το μεράκι δύο ανθρώπων ξεκίνησε αυτή η υπέροχη περιπέτεια, και χάρη στον επαγγελματισμό, στο πείσμα και στο αίσθημα ομαδικότητας όλων όσων μοιράζονται το ίδιο όραμα και το ίδιο πάθος για το κρασί συνεχίζεται με επιτυχία και ενθουσιώδη αποδοχή.
Θυμηθείτε να το περάσετε σε ένα ευρύχωρο decanter για τουλάχιστον 3 ~ 4 ώρες ώστε το κρασί ν’ αναπτύξει τον πολύπλοκο χαρακτήρα & γευστικό του βάθος.
 
Ένα σπάνιο «υβριδικό» κρασί που ελίσσεται ανάμεσα στο νέο αλλά και ταυτόχρονα εξελιγμένο χαρακτήρα.

 

Ανακαλύψτε το εδώ >>

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης
Beaujolais 2019

Beaujolais 2019

ppadmin 14/11/2018 0
  BEAUJOLAIS NOUVEAU Παραγωγός: Vignerons de Bel Air  Κατηγορία: A.O.C. BeaujolaisΠοικιλία: Gamay Εδώ και πάνω από 50 χρόνια, η τρίτη Πέμπτη του Νοέμβ...
Διαβάστε περισσότερα
Θαλασσίτης ο βυθισμένος

Θαλασσίτης ο βυθισμένος

ppadmin 08/10/2018 0
  Το 2009 ξεκινήσαμε να βυθίζουμε στη θάλασσα, ανοικτά από το Καμάρι, 450 με 500 φιάλες «ΘΑΛΑΣΣΙΤΗ» από την κάθε εσοδεία. Εκεί κάτω, σε ιδανικές συνθή...
Διαβάστε περισσότερα
Συμβουλές για single malts

Συμβουλές για single malts

ppadmin 23/07/2018 0
  Η ιδανική θερμοκρασία για να απολαύσετε ένα single malt είναι οι 15°c ένα περιβάλλον που θυμίζει περισσότερο ένα σαλόνι στη Σκωτία παρά ένα δωμάτιο ...
Διαβάστε περισσότερα
Αυγοτάραχο Τρικαλινός και οινοπνευματώδη

Αυγοτάραχο Τρικαλινός και οινοπνευματώδη

ppadmin 22/07/2018 0
  Προτάσεις για ιδανικούς συνδυασμούς. Τα Αυγοτάραχο Τρικαλινός, είναι μια σπουδαία γαστρονομική δημιουργία που κλείνει μέσα της μια πολυεπίπεδη παλέτ...
Διαβάστε περισσότερα
Beaujolais Nouveau Bel'Air

Beaujolais Nouveau Bel'Air

ppadmin 21/07/2018 0
  Το Beaujolais Nouveau στο Παντός... Ποτού! Εδώ και πάνω από 50 χρόνια, η τρίτη Πέμπτη του Νοέμβρη είναι γιορτή που ξεκινά στη Γαλλία και απλώνεται ...
Διαβάστε περισσότερα
Τι πίνουμε στο Αναστάσιμο Τραπέζι;

Τι πίνουμε στο Αναστάσιμο Τραπέζι;

ppadmin 29/03/2018 0
  Η μαγειρίτσα είναι το παραδοσιακό φαγητό για το βράδυ της Ανάστασης. Τα μεθυστικά μυρωδικά καθώς και το αυγολέμονο, μας προτρέπουν να διαλέξουμε ένα...
Διαβάστε περισσότερα
Προτάσεις για τη Καθαρά Δευτέρα

Προτάσεις για τη Καθαρά Δευτέρα

ppadmin 16/02/2018 0
ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ Οι ξεχωριστές λιχουδιές αυτής της ημέρας που φωνάζουν Ελλάδα πρέπει να συνοδεύονται από το κατάλλ...
Διαβάστε περισσότερα