Togouchi Beer Cask Finish Whisky 0.70 LT

Togouchi Beer Cask Finish Whisky 0.70 LT

Το 2003 το αποστακτήριο Chugoku Jozo κυκλοφορεί τοπικά το πρώτο blended ουίσκι Togouchi, το οποίο παίρνει το όνομά του από το σιδηροδρομικό τούνελ όπου ωριμάζει μερικά χιλιόμετρα από το αποστακτήριο. Το 2013 τα ιαπωνικά ουίσκι Togouchi ξεκινούν το ταξίδι τους πέρα από τα σύνορα της Ιαπωνίας και για πρώτη φορά έρχονται στην Ευρώπη. Η φιάλη του Togouchi αποτελεί φόρο τιμής στην ιαπωνική δεξιοτεχνία. Είναι εμπνευσμένη από τις παραδοσιακές φιάλες που χρησιμοποιούνταν για την παλαίωση σότζου. 

To Togouchi Beer Cask Finish αποτελεί τον gourmet κωδικό του brand. Παράγεται από κριθάρι, 10% του οποίου είναι βυνοποιημένο, ωριμάζει επί 6 μήνες σε βαρέλια μπύρας IPA. 

Στη μύτη είναι φρέσκο με αρώματα από λευκά φρούτα, βανίλια. Βυνοποιημένο στο στόμα αφού ο λυκίσκος κάνει την εμφάνισή του μαζί με δημητριακά και καραμέλα βουτύρου. Η επίγευση είναι ξυλώδης πλημμυρισμένη από μέλι και γλυκά μπαχαρικά. 

alc. 40% 


Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε
  • Κωδικός Προϊόντος: 30-295
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
  • 52,90€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 52,90€
Εξωτικό cocktail βγαλμένο από Πουέρτο Ρίκο. Ο εφευρέτης του θεώρησε ότι μέσα σε αυτό το cocktail ανα..
17,50€
Χωρίς ΦΠΑ: 17,50€
Παράγεται στον κάμπο από εκλεκτές ποικιλίες βύνης και ολόκληρο λυκίσκο. Ζυμώνεται και ωριμάζει σε πε..
2,90€
Χωρίς ΦΠΑ: 2,90€
Αυτό το πλούσιο ρούμι έχει παλαιώσει σε δρύινα βαρέλια για τουλάχιστον 21 χρόνια. Στη μύτη είναι έντ..
126,50€
Χωρίς ΦΠΑ: 126,50€
Το κλασσικό φρούτο του χειμώνα σε συνδυασμό με κλασσικά εσπεριδοειδή όπως πορτοκάλι, περγαμόντο και ..
10,50€
Χωρίς ΦΠΑ: 10,50€
Mataroa Pink Gin 0.70 LT Εξαντλήθηκε
Η σύνθεσή του βασίζεται στη ήδη αγαπημένη του Mataroa Mediterranean Dry Gin (12 εκλεκτά βοτανικά συσ..
33,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 33,00€