Εξαντλήθηκε Kalesma Cherry Liqueur 0.50 LT

Kalesma Cherry Liqueur 0.50 LT

Στην ορεινή Αγιάσο της Λέσβου ευδοκιμούν αυτοφυείς βυσσινιές και κερασιές, οι καλύτερες σε όλο το Αιγαίο. Η ιδέα της Ποτοποιίας Σαμαρά για την παραγωγή αυτού του προϊόντος βασίσθηκε στην αναβίωση των παλιών αυθεντικών λικέρ που έφτιαχναν με αγάπη και μεράκι οι παλιές νοικοκυρές της Μυτιλήνης και το πρόσφεραν με περηφάνια και καμάρι ως κέρασμα στα καλέσματα τους. 

Βύσσινα και κεράσια εκχυλίστηκαν σε καθαρή αλκοόλη μαζί με επιλεγμένα μπαχαρικά της Ανατολής (κανέλα, γαρύφαλλο, καρυδάκι κ.α.) σε συνδυασμό με σιρόπι ζάχαρης. Η ονομασία Kalesma που δόθηκε σχετίζεται με την ελληνική λέξη "κάλεσμα" που εμπεριέχει μέσα της την αυθεντικότητα της ελληνικής φιλοξενίας. Εμφιαλώθηκε σε μόλις 1.336 φιάλες των 500 ml για το 2023 (αρίθμηση και χρονιά παραγωγής σε διακριτικό αυτοκόλλητο πάνω στη φιάλη) και κουτί πολυτελείας με ξύλινο κεφαλοφόρο πώμα με ρυθμιστή ροής.

Ζεστό και ισορροπημένο με εντυπωσιακή μύτη, στρογγυλό σώμα, κυριαρχούν τα αρώματα κανέλας και γαρύφαλλου και με επίγευση που εκπλήσσει ευχάριστα. Το Kalesma μπορεί να σερβιριστεί ως κέρασμα στην αρχή αλλά και στο τέλος ενός δείπνου παρέα με ένα γλυκό ή μαύρη σοκολάτα. Επίσης μπορεί να αποτελέσει βάση για υπέροχα cocktails όπως με Prosecco ή Brut σαμπάνιες. 

alc. 24%

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε
  • Κωδικός Προϊόντος: 35-293
  • Διαθεσιμότητα: Εξαντλήθηκε
  • 27,50€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 27,50€
To Cointreau είναι ένα λικέρ κρυστάλλινης διαύγειας, φτιαγμένο από το τέλειο μείγμα φλοιών γλυκών κα..
26,50€
Χωρίς ΦΠΑ: 26,50€
Μια νέα επιλογή βερμούτ υψηλής ποιότητας. Παλιώνεται για τουλάχιστον 2 μήνες σε δρύινα βαρέλια για π..
19,50€
Χωρίς ΦΠΑ: 19,50€
Φρέσκια μη παστεριωμένη μπύρα διπλής ζύμωσης με χρήση μελιού ανθέων. Χρυσαφένιο χρώμα και κρεμώδη αφ..
3,60€
Χωρίς ΦΠΑ: 3,60€
Jameson Caskmates I.P.A. Edition 0.70 LT Εξαντλήθηκε
To Jameson IPA έχει δημιουργηθεί για τους λάτρεις της βαρελίσιας μπύρας και για αυτούς που απολαμβάν..
32,50€
Χωρίς ΦΠΑ: 32,50€
Ενα Super Premium Gin που παράγεται χειροποίητα σε μικρές παρτίδες με την προσθήκη φρέσκων εσπεριδοε..
42,50€
Χωρίς ΦΠΑ: 42,50€