Lagadas Farm Ξινολάχανο Κόκκινο 340 gr
Το πρώτο ελληνικό κόκκινο ξινολάχανο αποτελείται από λάχανο και καταναλώνεται κυρίως τους χειμερινούς μήνες όταν δεν υπάρχουν διαθέσιμες φρέσκιες σαλάτες. Φτιάχνεται με τη διαδικασία της φυσικής ζύμωσης η οποία διαρκεί περίπου 4 μήνες. Είναι ένα προϊόν με πολύ πλούσια γεύση που περιέχει πολλά προβιοτικά τα οποία δημιουργούνται μέσω της διάσπασης των σακχάρων του λάχανου κατά τη διάρκεια της φυσικής ζύμωσης.
Παρασκευασμένο από 100% ελληνικά κόκκινα λάχανα.
Χωρίς την προσθήκη ξυδιού ή ζάχαρης.
Συνοδεύει:
- Hot-dogs και κάθε είδους λουκάνικα.
- Ιδανικό με κότσι χοιρινό και όλα τα πιάτα BBQ.
- Ο καλύτερος μεζές με λίγο ελαιόλαδο και μπούκοβο.
- Μέσα σε κάθε είδους sandwiches.